KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wisienki

Nauczyciele:  Anna Gołębiowska, Agnieszka Skrzypińska
Angielski: Iwona Wacławek
Pomoc nauczyciela: Anna Wach

 

DRODZY RODZICE 
Zachęcamy do zapoznania się z materiałami opracowanymi przez logopedę i psychologa, które zamieszczone są w zakładce Dla Rodziców/Porady Specjalistów
W zakładce Angielski znajdziecie materiały z języka angielskiego.

Kochani, polecam zajrzeć tu: www.wsip.pl/przedszkole

znajdziecie tu Państwo sporo pomysłów na zabawę z Waszymi przedszkolakami :)

Wspólnie się bawimy

Temat tygodnia: Dzień Dziecka (1-5 czerwca 2020)

Moi Rodzice

25.05.2020
Moi Rodzice

Moi Rodzice

25.05.2020

Temat tygodnia: Święto Mamy i Taty (25-29 maja 2020 r.)

Dzień matematyki.

„Dzień matematyki” w rodzinnej atmosferze. Zachęcamy serdecznie do podjęcia aktywności matematycznej wspólnie ze swoimi dziećmi.Wybierzcie jeden dzień z następnych 2 tygodni maja - pobawcie się z dziećmi matematycznie. Na Wasze zdjęcia ze wspólnych zabaw czekamy do 29. 05.2020 r. Miłej zabawy!

Dbamy o siebie

17.05.2020
Dbamy o siebie

Dbamy o siebie

17.05.2020

Temat tygodnia: Części mojego ciała (18 - 22 maja 2020 r.)

Wrażenia i uczucia.

Temat tygodnia: Porozmawiajmy o emocjach i uczuciach. (11-15 maja 2020)

Święto Polskiej Niezapominajki

Niezapominajki to są kwiatki z bajki - zachęcamy do wykonania pracy plastycznej na temat: NIEZAPOMINAJKA