KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Dyrektor: Agnieszka Bukowska - GierachWicedyrektor: Beata Plaskota

Nauczyciele wychowania przedszkolnego:
Magdalena Antosik
Kinga Bulzacka
Izabela Caban
Sylwia Duch
Danuta Dworczyńska
Anna Gołębiowska
Justyna Gronek
Beata Jarzyna
Jolanta Kroc
Monika Łuczak
Renata Michalska
Marta Mozga
Beata Plaskota
Agnieszka Skrzypińska
Marta Staniszewska
Anna Stopińska
Marta Urbaniak
Iwona Wacławek
Ewa Wieczorek
Teresa Wieczorek
Mirosława Wódz
Bożena Zwierzchowska


Pedagodzy specjalni:
Agnieszka Bukowska - Gierach/Sylwia Duch
Justyna Bartłomiejczyk
Paulina Lachowska
Teresa Wieczorek

Neurologopeda:
Ewa Kisiel

Psycholog:
Aneta Kielan

Nauczyciele języka angielskiego:
Beata Jarzyna, Iwona Wacławek

Terapia integracji sensorycznej:
Justyna Bartłomiejczyk, Paulina Lachowska

Nauczyciel religii:
Tomasz Chadamik