KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Jagody

Nauczyciele: Bożena Zwierzchowska, Iwona Wacławek
Pedagog specjalny: Teresa Wieczorek
Angielski: Iwona Wacławek
Pomoc nauczyciela: Anna Michalak

Drodzy Rodzice!

W związku z rozporządzeniem MEN o wprowadzeniu nauczania zdalnego, zachęcamy Państwa do korzystania z materiałów, propozycji zabaw w domu z dzieckiem, które będziemy dla Państwa zamieszczać co tydzień.

Zachęcamy do zapoznania się z materiałami opracowanymi przez logopedę i psychologa, które zamieszczone są w zakładce Dla Rodziców/Porady Specjalistów.
Materiały do nauki języka angielskiego znajdą Państwo na stronie przedszkola w zakładce Dla Rodziców/Angielski.

Pozdrowienia od trenerów UNIA FUN KIDS

Dzień Dziecka

01.06.2020
Dzień Dziecka

Dzień Dziecka

01.06.2020

W tym tygodniu kochane „Jagódki” poznacie dzieci z różnych stron świata, z różnych krajów. Poznacie swoje prawa oraz przypomnicie sobie kolegów ze swojej grupy, których dawno nie widzieliście.

Święto Mamy i Taty

W tym tygodniu będziemy rozmawiać o tym, jak ważna dla nas jest nasza rodzina.

Wrażenia i uczucia

W tym tygodniu spróbujemy zrozumieć czym są emocje.

Dzień matematyki.

„Dzień matematyki” w rodzinnej atmosferze. Zachęcamy serdecznie do podjęcia aktywności matematycznej wspólnie ze swoimi dziećmi.Wybierzcie jeden dzień z następnych 2 tygodni maja - pobawcie się z dziećmi matematycznie. Na Wasze zdjęcia ze wspólnych zabaw czekamy do 29. 05.2020 r. Miłej zabawy!

W krainie muzyki

Zapraszamy do krainy dźwięków!

Święto Polskiej Niezapominajki

Niezapominajki to są kwiatki z bajki - zachęcamy do wykonania pracy plastycznej na temat: NIEZAPOMINAJKA